Påmelding til konferanseprogrammet er åpent: (mye er FULLT, men fortsatt noen ledige plasser på enkelte deler)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSbkJfiA5_w48YFkh6Du2ig7n6NlEQLhvFj3u-2gq478V33w/closedform
Uansett påmelding til konferanseprogrammet eller ei, vil standområdet være åpent for alle fra kl. 10-15.
Påmelding til kommunikasjonsworkshop med Sjømat Norge - Er næringen sexy nok? (kun 20. plasser - førstemann til mølla)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfznjaTimrISPU1j_-Hhbjbm3GnMZ12si2fO0Z25yzpGGdX7Q/viewform?fbclid=IwAR3RhVzGJOCaX7ftuKr7FeU5OE1uMH-qWJE3Tc8cL6-zMMS9QnWQY4HLV2s
--
Velkommen til Salmon City 2022 - dette blir Norges største møteplass for alle studenter og havbruksnæringen.
Havbruksnæringen er kanskje den viktigste fremtidsnæringen for Norge. Den spiller en nøkkelrolle i klimakampen, hvor vi har en verden som trenger mer bærekraftig mat fra havet. Samtidig er havbruksnæringen avgjørende for å sikre post-oljeøkonomien og den fremtidige velferdsstaten.
Salmon City er derfor en helt unik dag for deg som student i Bergen til å bli kjent med, lære om og møte aktørene i denne næringen som er avgjørende for bærekraftig matproduksjon og post-oljeøkonomien vår.
Det blir en dag fullspekket med foredrag, workshops, bedrifter på stand, panelsamtaler og sosiale arrangementer på Kulturhuset i Bergen onsdag 30. mars.
Det blir fag og fest i skjønn forening.
Arrangementet er for alle nysgjerrige studenter i Bergen og er relevant uansett hva du studerer eller kan. Her får du innblikk og innføring i kanskje Norges viktigste framtidsnæring. Det vil være spennende ting som skjer i alle Kulturhusets tre etasjer.
Påmelding til de ulike eventene åpner onsdag 16. mars klokken 12.
Program (oppdateres fortløpende):
–––––––––––––––––––––––––––––––
DAG
–––––––––––––––––––––––––––––––
10:00 - 15:00 Standområde åpent
UTSTILLERE: Mowi, Lerøy, Pure Lobster, BAHR, Thommessen, Fiskeridirektoratet, Kontali, Bremnes Seashore, Sjømat Norge, BIR Bedrift, Norcod, Andfjord Salmon, NCE Seafood Innovation, Wikborg Rein, ShrimpVision, Eviny
08:30 - 09:00 Registrering og frokost
09:00 - 10:00 Åpningsforedrag med Norges fremste sjømatanalytiker, Dag Sletmo fra DNB. (FULLT)
10:45 - 11:30: CV og alt om søknad m/ Seafood People - Sjømatbransjens egne headhuntere
10:45 - 11:30: CRISPR og Lakseoppdrett m/ Dorothy Dankel fra UIB og Ingebjørg O. Sævareid fra Salmon Group
11:45 - 13:00 Workshop m/ SJØMAT NORGE: Hvordan lage en kommunikasjonsstrategi for å styrke oppdrettsfiskens rolle som proteinkilde?
12:00 - 13:00 Lunsjforedrag #1: Auksjonariusen, beskytterne og et innlegg fra havbruksadvokatene (m/ FISKERIDIREKTORATET OG THOMMESSEN)
12:00 - 12:45 Oppdrett på nye arter m/ bl.a. ShrimpVision og Pure Lobster
13:30 - 14:30: Lunsjforedrag #2: Merkevarebygging, teknologiutvikling og analytikeren (m/ BREMNES SEASHORE OG KONTALI) (FULLT)
14:30 - 16:00: Wikborg Rein: Innføring i havbruksrett & Utviklingen i næringen i et regulatorisk perspektiv + Konsernadvokater (NB: kun for jusstudenter)
15:00 - 16:00 Avslutningsforedrag m/ Anders Milde Gjendemsjø fra MCKINSEY: Norge i morgen-rapporten - Hva er oppdrettsnæringens rolle? (FULLT)
15:00 - Standområde stenger
–––––––––––––––––––––––––––––––
KVELD
–––––––––––––––––––––––––––––––
(Studenter inviteres videre med til kvelden av bedrifter de møter på stand gjennom dagen / kan og vinne billetter gjennom konkurranser)
17:30 - 19:30 Vorspiel med BAHR
18:00 - 18:30 Ung i Laksen: En sofasamtale m/ Christian Eknes Lie i Coast Seafood og flere, samt kveldens første pils på Kulturhuset. Sted: Lillesalen
18:45 - 19:25 Panelsamtale med BAHR, Grieg Seafood, Fiskeridirektoratet m fl. Tema: Nye oppdrettsformer.
19:30 - Havbruksaften: Middag, mingling og underholdning for studentene og næringen.
–––––––––––––––––––––––––––––––
Se mer på www.salmoncity.no
Vi gleder oss til å se deg på Kulturhuset onsdag 30. mars til vårens viktigste fagfest!