Inspirasjonsaften

Når?

Onsdag 6. April Kl. 19:00 - 22:00.

Hvor?

Lille Bar, Vaskerelven 16. Bergen, Hordaland

Åpent for:

Alle.

Arrangementet

 

Dette er Start UIB sitt vårarrangement hvor vi inviterer interessante gründere som forteller om deres erfaringer fra å starte egne selskaper. Her har du som er inne på tanken om å realisere en god idé muligheten til å få inspirasjon og nyttige tips fra gründere med erfaring. Til deg som ikke helt vet hva du ønsker å realisere, men synes gründervirksomhet og innovasjon er interessant, du er også hjertelig velkommen. Å ha realisert en god idé og startet sitt eget selskap skaper erfaringer på flere plan. Her kan du få innsikt i kunnskap som kan overføres til flere andre yrker, eksemplvis hvordan man skal markedsføre seg, samarbeid med andre mennesker, nettverksbygging og hva investorer ser etter i selskaper. På Inspirasjonsaften vil du få et bedre innblikk i hva det innebærer å starte for seg selv, i en nytenkende og uformell atmosfære. Det vil bli servert gratis sushi og velkomstdrinker. Det er begrenset antall plasser, så det anbefales å reservere plass.

Gründere:

Carl-Erik M. Moberg fra Ticketco.

Ticketco har hatt en enormt rask utvikling og har blitt et kjent navn for å ha utviklet mange nytenkende løsninger innen arrangementplanlegging og billettsalg. I år går de internasjonalt!

Christer Hansen Eriksen fra Leieting.no

Delingsøkonomien er over oss og Christer var en av de som var tidlig ute med å se mulighetene her. Med tjenesten Leieting.no skal de bli “Tingenes Airbnb”.

Lennart Krohn-Hansen fra Frisk Forlag

Lennart er utdannet fysioterapeut, startet som forfatter, og har nå startet Frisk Forlag AS. Visjonen er å forkorte veien mellom det forskerne vet og de som trenger denne kunskapen. Forlaget var et av Norges raskest voksende i 2015.

Christer Dalsbøe fra Early Stage

I tillegg kommer Christer for å fortelle om konseptet Early Stage som er en bootcamp for fremtidige gründere i Bergen.